Cilesi e larte.

Donifruits ka ndërtuar një reputacion të jashtëzakonshëm ne furnizimin e pemëve dhe perimeve me cilësi të lartë.

Gjithmonë të freskët

Nga rritja, mbledhja dhe paketimi e deri tek tryeza juaj.
Çdo gjë qe bëjmë është qe mos ta humb freskinë.

Shiko vendet e lira te punes

Donifruits në Kosovë, Shqipëri , Maqedoni iu ofron mundësi punësimi të gjithë juve që jeni të motivuar për punë. Apliko ketu.

Loacionet Donifruits

Për t'i shikuar lokacionet tona apo piken me te afërt te Donifruits në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni ju lutem klikoni këtu

Lajme:

Eksport në tregjet nderkombëtare!"Doni Fruits" Sh.P.K.

"Doni Fruits" SH.P.K.
Rritja e eksportit në tregjet nderkombëtare!


Më shumë
Produktet e Doni FruitsShqipëri

Produktet e Doni Fruits zbukurojnë zyrën e ministrit Prof. Dr. Edmond Panariti!


Më shumë
Vizita e KryeminstritShtime

Disa foto nga vizita e Kryeminstrit Z.Isa Mustafa dhe Kryetarit të KK të Shtimes Z.Naim Ismajli në qendrën grumbulluese të frutave dhe perimeve të "Doni Fruits" SH.P.K.


Më shumë
PanairiFerizaj

Panairi i prodhimeve vendore, Ferizaj 2015!
"Doni Fruits" SH.P.K. 01 08 2015